Gemeenschapscentra Taalpromotie

Café Combinne

11/01/23

De kerstvakantie is voorbij. Café Combinne gaat weer van start.

In Café Combinne kunnen mensen Nederlands oefenen en mensen uit hun buurt leren kennen. Het is een praatcafé. 1 x per week praten Nederlands- en anderstaligen er samen in het Nederlands. Ze praten over gewone dingen. Koffie, thee en water zijn gratis. Er is een Nederlandstalige gastheer of gastvrouw.

Mensen in conversatie
David Legrève

Je vindt in of rond enkele gemeenschapscentra van 'de Rand' een Café Combinne:

Ook op andere locaties zijn er Café Combinnes: www.cafecombinne.be

Café Combinne is een idee van Avansa Halle-Vilvoorde.

Meer nieuws

  • Gordel lokt 28.000 mensen naar de Vlaamse Rand

    02/09/24

    Zo'n 28.000 bezoekers namen gisteren deel aan de Gordel, een stijging ten opzichte van de 26.000 van vorig jaar. Het evenement bood een mix van sport, natuur en cultuur, met bijzondere aandacht voor straatsport, G-sport, graveltochten, en de Gordelcross.

  • Ezelsoor

    Boeken kaften op Ezelsoor

    28/08/24

    Families kunnen weer gratis boeken kaften en genieten van animatie in GC de Boesdaalhoeve, GC de Kam, GC de Moelie, GC de Muse en GC de Zandloper.

  • Vacature stafmedewerker jeugd en sport

    22/08/24

    Als stafmedewerker Jeugd en Sport maak je deel uit van ons team en speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van jeugd- en sportverenigingen. Onze ideale collega is zowel een teamspeler als zelfstandig, en draagt bij aan een laagdrempelig aanbod van gemeenschapsvormende projecten door samen te werken met scholen, verenigingen en partners.