Gemeenschapscentra vzw 'de Rand'

Ontdek cultuurseizoen 2024-2025

17/06/24

Het is zover! Het programma voor het nieuwe cultuurseizoen 2024-2025 is bekend en de ticketverkoop is gestart. Ontdek het gevarieerde aanbod in onze 7 gemeenschapscentra! Van theater en muziek tot workshops en lezingen, er is voor ieder wat wils.

© foto by Ingrid Stojnic

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een van onze centra en samen een inspirerend seizoen tegemoet te gaan. Wees er snel bij en verzeker je van je tickets. Tot snel in een van onze gemeenschapscentra!

GC de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode
GC de Bosuil in Jezus-Eik
GC de Kam in Wezembeek-Oppem
GC de Lijsterbes in Kraainem
GC de Moelie in Linkebeek
GC de Muse in Drogenbos
GC de Zandloper in Wemmel

Meer nieuws

  • Gordel lokt 28.000 mensen naar de Vlaamse Rand

    02/09/24

    Zo'n 28.000 bezoekers namen gisteren deel aan de Gordel, een stijging ten opzichte van de 26.000 van vorig jaar. Het evenement bood een mix van sport, natuur en cultuur, met bijzondere aandacht voor straatsport, G-sport, graveltochten, en de Gordelcross.

  • Ezelsoor

    Boeken kaften op Ezelsoor

    28/08/24

    Families kunnen weer gratis boeken kaften en genieten van animatie in GC de Boesdaalhoeve, GC de Kam, GC de Moelie, GC de Muse en GC de Zandloper.

  • Vacature stafmedewerker jeugd en sport

    22/08/24

    Als stafmedewerker Jeugd en Sport maak je deel uit van ons team en speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van jeugd- en sportverenigingen. Onze ideale collega is zowel een teamspeler als zelfstandig, en draagt bij aan een laagdrempelig aanbod van gemeenschapsvormende projecten door samen te werken met scholen, verenigingen en partners.